Latest Movie :

Breach online 2007 - Filme Online HD Gratis subtitrate

Breach online 2007 gratis subtitrat. Filme Online HD si filme thriller noi.

Film Breach - Descriere:

La data de 18 februarie 2001, Robert Hanssen, un 56 de ani agent FBI, a fost arestat, de către agenţia de foarte a lucrat pentru, pentru vânzarea secrete la ruşi. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a pledat vinovat la 15 acuzaţia de spionaj. Acest lucru este considerat a fi cel mai grav caz de trădare din istoria spionajului american.
"Încălcarea" se uită la povestea prin ochii lui Eric O'Neill, agent de tineri, până-şi vin-junior atribuite de către anchetatori în biroul pentru a spiona pe Hanssen. În poziţia de asistent personal pentru Hanssen, O'Neill lucrari sa descopere dovezi impotriva şeful său, care va contribui la consolidarea caz legal treptat, fiind construit împotriva lui.
"Încălcarea" este un thriller politic destul de solid, mai puţin în cauză cu scene de acţiune mari decât cu examinarea relaţia dintre aceşti doi oameni foarte diferite stabilite în opoziţie necunostinta de una de alta. Hanssen este el însuşi o masă imensă de ipocrizii şi contradicţii. Un catolic devotat, el participă la Liturghie religios, recită rozariu de zi cu zi, şi aşteaptă cu dispreţ pe homosexuali, femeile care poartă pantaloni şi oricine aparent la stânga politic de Rush Limbaugh şi Ronald Reagan. Cu toate acestea, în ciuda afişarea sa exterioară de corectitudine morală, Hanssen secret distribuie filme online porno de soţia sa (ea nu este constient de existenta lor) şi trădează ţara sa de cotitură peste informaţiilor clasificate la inamic. O'Neill se trezeste simultan trase la şi respins de către om, care reuşeşte să fie atât infatuat şi libertin la unul şi acelaşi timp. O'Neill ştie că ceea ce face Hanssen este teribil de greşit, dar el nu poate ajuta care intră sub vraja unui om ştie că, în alte circumstanţe, el ar putea veni la valoarea de bine ca un prieten şi un mentor.

Filme-net.com Va doreste Vizionare Placuta de Filme Online Gratis!

Parerea voastra conteaza! Vrem sa stim ce impresie ti-a lasat acest film online gratis subtitrat in romana fara intreruperi lasand o parere in campul de comentarii de sub Trailerul filmului online Breach. Daca doriti sa fiti informati cu aparitia celor mai noi filme online HD gratis, puteti adauga adresa de mail a dvs.AICI!


Breach online Server CD1



Breach online Server CD2



Trailer HD Film Breach Online

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Fullonline
Proudly powered by Blogger