Latest Movie :

Manusi Rosii Online gratis - Filme Online Romanesti

Manusi Rosii online gratis . Filme Online Romanesti.

Film Manusi Rosii - Descriere:


Red mănuşi este o adaptare de film romanesc de bestseller de acelaşi nume de scriitor Eginald Schlattner, şi a fost supus anchetei în sas Felix Goldschmidt student, victima de campanie masivă de arestări dezlănţuit "Romanian Security " in anii urmat revoluţia din 1956 în Ungaria.
După zdrobirea revoluţiei maghiare de tancurile sovietice (noiembrie 1956), guvernul comunist din România, de teama de evenimente similare au fost arestări masive şi proceselor organizaţiei. În special, în Transilvania, unde printre reprezentanţii român, răspândirea maghiară şi germană ecou a ceea ce sa întâmplat în ţara vecină şi pericolul ca situaţia politică la iasi de sub control, "de securitate", a dezlantuit o campanie masivă de arestări.
Una dintre victime a acestei campanii este tânăr de origine saseasca, Felix Goldschmidt, o universitate student şi lider al unui club literar Cluj.
Convins la început că victima a unei erori, Felix este angajat treptat masina infernala de metode staliniste de anchetă, în cazul în care vina individuale nu are nicio relevanţă, totul este subordonat unui sistem de victimizare, vinovăţie şi depersonalizare, care în ciuda rezistenţei sale iniţiale, acesta se transformă într-un instrument docil al organelor de represiune. presiuni psihologice, tortura, umilire şi intimidare repetate, Felix ajunge să fie un martor al acuzării împotriva lui prieteni scriitori, trădând pe fratele său şi în cele din urmă.

Filme-net.com Va doreste Vizionare Placuta de Filme Online Gratis!

Parerea voastra conteaza! Vrem sa stim ce impresie ti-a lasat acest film online gratis subtitrat in romana fara intreruperi lasand o parere in campul de comentarii de sub Trailerul filmului online Manusi Rosii. Daca doriti sa fiti informati cu aparitia celor mai noi filme online HD gratis, puteti adauga adresa de mail a dvs.AICI!


Manusi rosii online Server 1

Filmul "MAnusi Rosii" momentan nu este disponibil. Va asteptam in curand!

Trailer HD Film Manusi rosii Online

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Fullonline
Proudly powered by Blogger