Latest Movie :

Soul Kitchen online 2009 Filme Online Gratis HD

Soul Kitchen online 2009 gratis subtitrat. Filme Online HD si filme comedie noi.

Film Soul Kitchen - Descriere:

Credinţa Akin este cel mai bine cunoscut pentru filmele sale întunecate, grave ("Head On", "The Edge of Heaven", "Short Sharp Shock", "Crossing the Bridge: The Sounds de la Istanbul", etc), astfel încât este oarecum surprinzător pentru a găsi el are o astfel de atingere abil pentru comedie. SOUL BUCATARIE lincezit pentru un timp înainte de Akin a decis că "viaţa nu este numai despre durere şi introspecţie", şi aşa sa întors talentul său, mai degrabă formidabilă de a crea acest nou film - o comedie despre alimente, familie şi gentrificare. El a co-scris scenariul cu steaua Adam Bousdoukos într-un mod care reflectă alte opere ale sale: oameni din alte ţări (Akin este turc crescut în Germania, Bousdoukos greacă este ridicat în Germania), se poate asimila, fără a pierde aspectele unice pretuita de etnia lor.
Setare este Hamburg în cazul în care Zinos (Adam Bousdoukos) detine o grungy, dar popular restaurant cu localnicii, Bucătărie Soul, servirea mancarurilor preparate congelate rapid pentru o clientelă gastronomic nesofisticat. Zinos este, de asemenea, un romantic, lupta cu conflictul său să se alăture lui prietena jurnalist Nadine (Pheline Roggan), care vrea Zinos să o însoţească la ei mai târziu cesiune care trăiesc în Shanghai, dar fiind frica sa iasa din restaurantul lui iubita. Zinos decide sa ramana in Hamburg-deschidere usa pentru alţi factori pentru a intra în viaţa Zinos ": el întâlneşte un bucătar Shayn concediat (Birol Ünel) ale căror capricios dispoziţie nu poate ascunde faptul că el este un bucătar strălucit în care au nevoie de muncă (Zinos angajeaza-l),! un vechi prieten Thomas Neumann (Wotan Wilke Möhring), care a devenit un antreprenor imobiliar doresc să cumpere Zinos "clădire veche, Zinos" ne're-do-Illias bine frate (Moritz Bleibtreu) este în închisoare, dar poate obţine frunze, dacă Zinos fi cu patronul său pentru un program de lucru de eliberare, o mulţime nouă de iubitori ai muzicii jazz şi petrecerile de inundaţii sediul, etc Toate aceste ingrediente, inclusiv personalul restaurantului Lucia (Anna Bederke), Sokrates funky vechi (Demir Gökgöl), şi Lutz (Lukas Gregorowicz), amestec împreună pentru a produce rezultate, dar rascolitoare hilar. În cele din urmă transformările de bucătărie Soul sublinieze importanţa de familie şi de viaţă un vis, şi în ciuda multor Zinos pratfalls întâlniri, schimbările vin toate în spălare pentru mai bine.

Filme-net.com Va doreste Vizionare Placuta de Filme Online Gratis!

Parerea voastra conteaza! Vrem sa stim ce impresie ti-a lasat acest film online gratis subtitrat in romana fara intreruperi lasand o parere in campul de comentarii de sub Trailerul filmului online Soul Kitchen. Daca doriti sa fiti informati cu aparitia celor mai noi filme online HD gratis, puteti adauga adresa de mail a dvs.AICI!


Soul Kitchen online Server CD1



Trailer HD Film Soul Kitchen Online

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Fullonline
Proudly powered by Blogger