Latest Movie :

Mincinosul mincinosilor online 1997 - Filme online COMEDIE

Mincinosul mincinosilor online subtitrat gratis 1999. Filme online comedie si filme noi traduse in limba romana HD.

Film Mincinosul mincinosilor Online - REZUMAT:

Mi-a placut acest film, este atat de amuzant: un D din cele mai bune filme comedie vreodată! Ea are (ca multe filme online) un mesaj, că cel mai bine este să spunem adevărul, dar mai presus de toate a fost foarte amuzant. Scena mea preferată a fost:
Despre domnul Allen
Miranda: Ei bine, ce crezi despre el? Fletcher: E un pedant, bastard pontificating, pretenţios, un beligerant băşi vechi, un morman fără valoare abur de balega de vaca, la figurat vorbind. un moment trece şi domnul Allen începe să ridă. Ceilalţi membri ai consiliului i urmeze exemplul lui şi începe, de asemenea, rîzînd] Dl. Allen: Asta e cel mai amuzant lucru al naibii de-am auzit vreodată. Eşti un card real, Reede. Îmi place o friptură bună. Nu Simmons. Fletcher: Simmons este vechi. El ar trebui să au fost scoase din joc ani în urmă, dar el nu poate sta acasă pentru că urăşte soţia sa. Ai întâlnit-o la petrecerile de Craciun, ea este cea care devine tencuit şi îl numeşte un retardat, şi tu, Tom, tu esti cel mai mare nas maro-am vazut vreodata. Tu ai luat capul măsura în fund lui Allen lui, eu nu pot spune în cazul în care vă capăt şi el începe. Dl Allen: * răcneşte cu * râsete Priceless! * Fletcher continuă cu fiecare membru * Fletcher: Sunteti au respiratia urat mirositoare cauzate de gingivita. Tu nu a putut obţine un star porno off. Mesa dvs. arată ca ceva care a fost ucis traversarea unei autostrăzi. Nu ştiu dacă să-l pieptene sau razuiti-l cu o lopată şi îngroapă-l în var. Ratatule! Idiot! Wimp! Degenerat! * * * Curvă! Dl Allen: Îmi place stilul tău, Reede! Asta e doar ceea ce are nevoie de aceasta companie înfundat - o ireverenţă pic! Fletcher: Bine! Ne vedem mai târziu.

Dupa ce vizionati filme online gratis subtitrate in romana pe filme-net, va rugam sa va spuneti parerea intr-un un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.

Mincinosul mincinosilor online Server 1



Server 2



Trailer HD ONLINE

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Fullonline
Proudly powered by Blogger