Latest Movie :

Nacho Libre 2006 - Filme online gratis subtitrate in romana

Nacho Libre online subtitrat gratis 2006. Filme online gratis subtitrate in romana si filme comedie noi traduse in limba romana HD.

Film Nacho Libre Online - REZUMAT:

Este bine de stiut ca farsă este viu şi bine în lume. De la mijlocul anilor 90, se simte ca realizatori de film au pierdut controlul asupra comedie ciudat cu adevărat mare. Filme care vorbesc la câteva şi opriţi restul. Se pare că, chiar şi ca instrumente pentru a debloca imaginaţia noastră se flashier şi flashier, şi bugetele speciale în vigoare să crească şi a crescut, film american să crească statice şi vechi. Apoi, atunci când se pare ca orice speranţă este pierdută, un film ca Nacho Libre vine de-a lungul.

Undeva în Mexic, un preot tânăr pe nume Nacho (Jack Black) doreşte să fie recunoscută. E obosit de a servi aceeasi mancare bland la băieţi tineri în grijă. El este obosit de a fi nepoliticos de către ceilalţi preoţi. El tânjeşte să fie un luchadore (un wrestler mexican), şi pentru a obţine afectiuni ale Sister Encarnación asomare (Ana del la Regura). Apoi, atunci când orice speranţă este pierdut el face echipa cu un nou prieten pe nume Esquelta, şi ia lumea wrestlingului mexican de furtuna. Va baietii orfan primi mâncare mai bună? Nacho va câştiga inima Sister Encarnación? El va pierde tot ce are, pe o căutare pentru a deveni un mare războinic? Acordarea acestui film din cauza ei va oferi aceste răspunsuri şi mai mult. Filmul nu perfectă. Este un overlong puţin şi o parte din glume cădea plat pe fata lor. Dar există o seriozitate şi o nobilime dulce în film care te va cuceri. Nu pot participa la aceste filme online cu atitudine greşită şi dacă nu vă place film ciudat, nu pentru tine. Dar daca il lasati sa te distreze şi dacă vă dă în faptul că într-adevăr bizar, ea va lucra. Trebuie să luaţi în fiecare scenă cu bob de sare şi de logica trebuie să fie aruncate pe fereastră. Dar dacă vă opriţi acea parte a creierului care se străduieşte pentru ca totul să fie plauzibile, decât acest filme hd te va delecta.
Atunci, pentru nici un motiv aparent film gratis face ceva nu ma asteptam chiar, aceasta începe să abordeze un subiect serios. Din spatele tuturor imbecilitate este o poveste despre cum capcane legalism ne într-un loc de plictiseală şi de previzibilitate. Fie că este vorba legalism religioase sau laice legalism, Nacho Libre online este vorba despre un inadaptabil care reuşeşte pentru că el merge pe un diavol. El nu renunta la fervoarea sa religioasă atunci când sunt chips-uri în jos, atunci când prietenul său ateu îi spune să dea în ştiinţă şi logică, şi el nu renunta la Dumnezeu, pentru că oamenii din stofa-l trateze prost. El rămâne fidel credinţei sale şi nu religia. Acest mesaj nu este bătut peste cap publicului. Aceasta nu este o imagine religioasă. Dar dă filmului o dimensiune care nu mă aşteptam.

Dupa ce vizionati filme online gratis subtitrate in romana pe filme-net, va rugam sa va spuneti parerea intr-un un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.

Nacho Libre online Server 1



Server 2



Trailer HD ONLINE

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Fullonline
Proudly powered by Blogger