Latest Movie :

Filme online / Dream House 2011 subtitrat gratis HD

Dream House online 2011 subtitrat gratis. Filme Online HD si filme thriller noi HD traduse in romana.

Film Dream House Online - REZUMAT:


Dream House avut o multime de potenţial cu povestea ei, în ciuda faptului că este complet derivat din două alte filme online. Descoperirea acestor filme HD online ar strica surpriza, deoarece acestea sunt atât populare şi bine primite de publicul şi criticii deopotrivă.Rusine nu este în tehnicile de copycat, ci mai degrabă în eşecul de a exploata ideile furate în cea mai mare măsură. Dream House siguranţe parcelele de ingenios, dar fizzles atunci când descoperi prima mare pot fi ghicite 45 de minute în (dacă nu mai devreme) - şi este apoi intentionat trădat la marca de o oră, astfel încât publicul să reflecteze şi digera revelaţia nu-aşa-socant .
Va Atenton (Daniel Craig) a decis în final să renunţe la slujba lui ca un editor de la editori GPH pentru a petrece mai mult timp cu soţia lui Libby (Rachel Weisz) şi copii (Taylor şi Claire Geare), şi să înceapă să scrie o carte. El se mută într-o casă mare în mediul rural Fairfield County, care detine o istorie întunecată. În noua lui casa, care nu trebuie divulgate de către agentul imobiliar său, un tată ucis brutal soţie şi copii. În cele din urmă vor invata ca omul dezechilibrat, Peter Ward, a petrecut cinci ani într-o secţie de psihiatrie si a fost apoi eliberat - într-o casă la jumătatea drumului din apropiere.
Copiii vor nu sunt prea mândru de locuinţei considerabile, mai ales atunci când văd un om misterios privindu-le prin fereastră. Urme proaspete în zăpadă sprijinul reperarea lor, iar Will este în mod repetat treziţi de lovituri în timpul nopţii.Vecin vizavi de el, Ann Patterson (Naomi Watts), ştie ceva de încarcerare Ward, dar refuză să divulge informaţii. Toată lumea în oraşul pare destul de bine cu buze despre incident mortal, şi o va ia asupra sa pentru a ajunge la partea de jos a acestuia. Atunci când cineva continuă să hărţuiască familia sa de urmărire casa, el vizitează instituţia Ward pentru a descoperi unele dovezi uimitoare.

Daca ati vizionat Filme online HD pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota filmului vazut.

Dream House online Server I



Server 2



Server 3


Server 4



Trailer HD

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Fullonline
Proudly powered by Blogger