Latest Movie :

Filme Online / Warrior online gratis subtitrat 2011

Warrior online subtitrat gratis 2011. Filme online si filme HD actiune noi subtitrate in limba romana fara intrerupere.

film WARRIOR Online - (traducere eng-ro a Descrierii):


Fiecare atât de des veţi da peste un film cu subtitrare sport luptă care reuşeşte să găsească doar dreptul de echilibru de dramă şi de acţiune - care este, dramă mai mult decât de acţiune. Atunci când luptele sunt justificate cu poveştile pline de emotie strivire, ele devin tot mai intense şi mai plăcut.
Warrior aduce la masa lumea artelor marţiale mixte, în cazul în care pumni, lovituri, deţine, şi orice altceva merge. La începutul noului turneu internaţional de "Sparta", pune pe un curs de coliziune Orez nedecorticat (Nick Nolte), Brendan (Joel Edgerton), şi Conlon Tom (Tom Hardy), toate fac parte dintr-o familie înstrăinaţi sfâşiată în trecut prin abuz, favoritism, şi abandon. Tom reapare în societate să se înroleze ajutorul Paddy tatălui său anterior alcoolic să-l antreneze pentru turneu, în timp ce în acelaşi timp, Brendan revizitează formarea sa UFC, în speranţa de a câştiga pungă 5 milioane dolari pentru familia sa luptă. Cele două underdogs confrunta cu unele dintre cele mai dure luptători MMA de pe planeta, dar adevarata lupta pare să se afle în interiorul ei. Paddy luptele pentru iertare împotriva resentimentelor de fiii săi, Tom luptă pentru a dovedi că el însuşi este puternic, şi Brendan se luptă să se împace cu familia lui mai mari în timp ce încerca să sprijine unul de-al său.


Daca ati urmarit filme online subtitrate pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota sub fiecare film vizionat.

Warrior online Server 1



Server 2



Server 3




Trailer HD Warrior online subtitrat

Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Fullonline
Proudly powered by Blogger